UÇMAN'DAN BOMBA AÇIKLAMA

UÇMAN'DAN BOMBA AÇIKLAMA

09 Nisan 2016 Cumartesi 13:27

Başından Devlet Bahçeli'nin arkasında duran MHP'nin neferiHüseyin Uçman, 'Bizleri kahreden, birtakım değerli dava arkadaşlarımızın neidüğü belirsizlerin gayretiyle Ülkücü geleneği tahrip etmek üzerekullanılmasıdır' dedi

 

MHP'de kurultay sürecine ilişkin gelişmelerin ardından,Devlet Bahçeli'den yana en başından tavrını koyan Hüseyin Uçman, facebookhesabından  çarpıcı açıklamalardabulundu. Uçman, "Bugün tahrip edilen MHP’nin aile geleneğidir. Ülkücüleriüzen, iktidar mahkemelerinin kararları değil, bizzat öz evlatları tarafındansanık sandalyesine mahkûm edilmesidir. Bizleri kahreden, birtakım değerli davaarkadaşlarımızın ne idüğü belirsizlerin gayretiyle Ülkücü geleneği tahrip etmeküzere kullanılmasıdır. Bu hareket, Mora’ya sürülen Meclis-i Mebusan vekilleriile İngiliz hakimlerin karşısına çıkmıştır, Türkçülük Turancılık Davaları ileİsmet İnönü ataması hakimlerin karşısına çıkmıştır, 12 Eylüllerde Kenan Evrenve çetesinin maaşlı ve satılmış hakimlerinin karşısına çıkmıştır ve herbirinden de dik ve alnı açık bir şekilde, yılmadan, vazgeçmeden yoluna devametmiştir. Hiçbir baskı ve işkence Ülkücüleri yolundan çevirememiştir ancakbugün Ülkücünün, Ülkücüyü el oğluna şikâyet ettiği bu tiyatro hepsinden dahabeterdir.

 

Bugün MHP Genel Başkanlık makamına lâyık bulduğunuz şahıslararasında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den daha milli, daha gelenekçi, dahaÜlkücü birisi daha var mıdır? Ben söyleyeyim, siz de adınız gibi biliyorsunuzki, yoktur. Bu size samimi bir dava adamının, aynı yolda yürüdüğü arkadaşlarınıkırmamak ve üzmemek üzere yaptığı naçizane bir çağrıdır. Geliniz, geç olmadanbu tavır ve siyasetinizden vazgeçiniz. Bu dava Allah’ın davasıdır, başkalarınıntartışmalarına meze etmeyiniz. YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE ...!!! HareketinLideri Devlet Bahçeli' ifadelerine yer verdi.

DİĞER HABERLER