UÇMAN'DAN MEHTERANLI ADAYLIK AÇIKLAMASI

İşadamı Hüseyin Uçman, MHP'den milletvekili aday adaylığı açıklamasını halka yaptı.

14 Mart 2015 Cumartesi 16:21

'Halk Adamı' sloganıyla yola çıkan İşadamı Hüseyin Uçmanbugün Belediye İşhanı önünde MHP'den Isparta milletvekili aday adaylığıaçıklamasını halka yaptı. Açıklama öncesi Isparta Belediyesi Mehteran Takımıvatandaşlara bir gösteri sundu. Ardından kürsüye çıkan Uçman, şunları söyledi:

 

"12 yıllık AKP iktidarı gül şehri Isparta’mızı adetacezalandırmış hep görmezden gelmiştir.

 

Ekonomide çizilen pembe tablolara rağmen, Isparta BelediyeBaşkanının çabaları hariç iktidar yetkilileri Isparta’daki işsizliğin önünegeçmek için çaba göstermemişlerdir.

 


İktidar vekillerinin laftan öteye gitmeyen yatırım yalanları, -her yıl bir çok vatandaşımızın can ve mal kaybına yol açmasına rağmen tüm memleketi duble yola boğan ama Dereboğazı yolu 12 yıldır programında olmayan , Bir türlü teşvik programı kapsamına sokulamayan, Hızlı tren beklerken, kendi trenine dolmuşlarla taşınarak binmek zorunda bırakılan,Geçmişte Antalya ili ile yarışırken bugün burdur’un gerisinde kalan bir Isparta haline geldik.

 

Isparta'yı sadece seçim zamanı hatırlayan bu iktidarın artık suyu ısınmıştır.

 

Çizilen tüm bu karanlık tabloya rağmen Türk Milleti’nin geleceğe umutla bakmasını sağlayan tek bir dayanağı vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket Partisi güçlü kadroları ile iktidarahazırdır.

 

Milletimizi düştüğü bu darboğazdan kurtarmak için kolları sıvayan Bilge Liderimiz sayın doktor Devlet Bahçelinin öderliğinde,Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka hiç bir seçeneği yoktur.

 

Uzak hedefleri kucaklamak, hayal gibi görünen ülkülerin peşinde koşmak ancak ve ancak, gönlü, yüreği, vicdanı ve ruhu büyük olan ülkü erlerinin harcıdır. Bu harç sizlerin mizacınızda ve ruhunuzda vardır, bu haysiyet sizlerin ve aziz dava arkadaşlarımın ortak ismi ve özelliğidir.

 

7 Haziran'da Türk Milletinin Dirliğinden ve Birliğinden yanaolan herkese kapımız açıktır. Hiç bir aday arkadaşımızın derdi kaçıncı sıradanaday olup olmayacağı değil, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizinrefahıdır.

 

Milletimiz çok iyi bilmektedir ki; Yeri geldiğindeÜlkücüler, vatanı ve milleti uğruna Kılıçkıran gibi canını vermekten, Fıratgibi kanını akıtmaktan hiç çekinmemişlerdir. Yeter ki, bayrak inmesin, ezandinmesin vatan bölünmesin.

 

Önümüzde ki seçimler Milletimiz adına var olup olmamamücadelesidir. Burada sizlerin huzurunda söz veriyorum.

 


7 Nisanda kesinleşecek olan Milletvekilliği Adaylığısıralamasında olmamam veya kaçıncı sırada bulunacağım davama olan inancımızerre kadar etkilemeyecektir. Biliyorum ki Ülkücü Hareketin içinde en şereflimertebe neferliktir. Hiç bir Ülkücünün Davasına ve yol arkadaşlarına küsmelüksü yoktur. Aday olayım veya olmayım bugün ki azmimden, heyecanımdan vekararlılığımdan hiç bir şey kaybetmeden mücadeleme devam edeceğim.

 

Ben bugün burada Isparta sokaklarında saygıdeğer Ispartahalkımla birlikte aday adaylığı açıklamamı yapıyorum, çünkü ben içinizdebüyüdüm, içinizden biriyim. Düğünümüz oldu beraber oynadık, cenazemiz olduberaber ağladık, Allah nasip eder milletvekili olursam yine sizlerle vesizlerin içinde olacağım.

 

Emeklimiz için çabalayacağım, esnafım için koşturacağım,işçim için saldıracağım, çocuklarımız ve gelecek nesiller için ıspartamınkaybettiği değerleri yeniden yerine koymak için gecemi gündüzüme katıpçalışacağım çalışacağım çalışacağım.""










DİĞER HABERLER