UMRUNDA DEĞİLMİŞ

UMRUNDA DEĞİLMİŞ

11 Aralık 2014 Perşembe 13:52

ISPARTA'nın Aksu İlçe Belediye Başkanı CHP'li Ali Kaya,kendisini şikayet eden üniversite öğrencileri ve halka cevap verdi. BaşkanKaya, "Kimsenin haberi ile ilgilenmiyorum. Umurumda değil. Biz işimizebakıyoruz" dedi.

SDÜ AKSU Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve halk tarafından asfaltsızyollar fotoğraflanarak devlet büyüklerine mektup halinde gönderilmişti. Buhaber ise çeşitli internet sitelerinde ve gazetelerde yer almıştı. BelediyeBaşkanı ise o haberlere ilginç bir cevap verdi.

İşte o iddialara Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya'dan cevapgeldi.

Bugün başka bir konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyenCHP İl Başkanı Vedat Şenol, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya'yı cep telefonu ilearayarak eleştirileri cevaplamasını istedi.

Isparta'ya yaklaşık 60 kilometre mesafede olan ilçeninBelediye Başkanı Ali Kaya'da eleştirilere telefonla cevap verdi. Kaya, Küreselyağışlardan dolayı heryerde benzeri manzaraların yaşanabileceğini savunarak"Abartıyorlar. O fotoğraflarda gösterdikleri çukurlar o kadar büyük değil.Öyle çukur göstersinler görevimden istifa ederim" dedi.

İlçede 18 kilometre kanalizasyon yaptıklarını anlatan BaşkanKaya, "Çalışan bir belediyeyiz. Elbette asfaltta, yol da bozulacak. Isparta'da bile büyük imkanlarlayapılan çalışmalar kısa sürede bitmiyor. Yol başlarında açılan kanallar var.Oraların fotoğraflarını çekip servis etmişler. Biz elimizden geldiği kadarçalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan haberlerin yalan ve kasıtlı olduğunu ileri sürenKaya, "Kimsenin haberi ile ilgilenmiyorum. Umurumda değil. Biz işimizebakıyoruz" dedi.

DİĞER HABERLER