ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRDÜLER

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRDÜLER

24 Kasım 2014 Pazartesi 14:47

ISPARTA'DA bir yerel gazete bugünkü sayısında skandala imza attı. "Nerede Bizim Öz Evlatlar?" başlığı ile verdiği haberde kurum müdürlerini hedef aldı. Ispartalı olmayan kurum müdürlerinin eleştirildiği haberde üveyevlat muamelesi yapıldı.  Kurum müdürleri ise ŞOKTA!!!!

Isparta'yı Ispartalıların yönetmediğine dair yapılan haberde kurum müdürleri hedef alındı. Türkiye Cumhuriyeti'nin hizmet kurumlarının acımasızca eleştirilmesi hem kamuoyunda hem de basın camiasında şaşkınlık yarattı. Yasaya göre ise kurum müdürleri kendi memleketlerinde görev yapamıyor. Böyle bir kanun olsa bile buradaki görevini layıki ile yapmaya çalışan kurum müdürlerine böyle bir haber hiçte yakışmadı.

Haberde ise Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı ve Başsavcı'dan bahsedilmemiş. Aslında gazetenin yayın anlayışına göre; onlarda bu Isparta'nın öz evlatları değiller. Fakat gazetenin haber anlayışına göre Ispartalı olarak yer verilmişler.

Ayrıca bu gazetenin patronu ise Gazeteciler Cemiyet Başkanı. Böyle bir haberin hangi maksatla yada hangi amaçla yapıldığı bilebelli değil. Yorum siz değerli okuyucularımızın!


DİĞER HABERLER