ISPARTA’DA ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU HİZMETTE

Isparta’da Özel Dedektiflik Bürosu hizmette

23 Ekim 2024 Çarşamba 17:39

Isparta’da Avcı Özel Dedektiflik Bürosu hizmete girdi. Boşanma Davaları Delil Toplama, Eş Takibi, Adres Tespiti, Öğrenci Takibi, Şirket Araştırması ve Kayıp Kişi gibi bir çok alanda müşterilerine hizmet veriyor.

ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSUNU YAKINDAN TANIYALIM

Uzun yıllara dayanan sayısız tecrübe ve bilgi birikimimiz sayesinde, dedektiflik alanında, kurulduğumuzdan beri en üst düzey profesyonelliği sağlamak için çaba gösteriyoruz.

Avcı Özel Dedektiflik Büromuz, araştırma, güvenlik ve danışmanlık konularında tam donanımlı ekibimiz ile müşterilerimizin yenilikçi ve çağdaş bir dedektiflik tecrübesi ile hizmet sağlamaktayız.

Özel dedektifler kişinin kişisel haklarını ihlal etmeden kendini üzerini düşen vazifeyi hakkınca yerine getirir. Özel dedektiflerin birçok kişi tarafından tercih edilme sebebi de budur. Özel dedektifler konuyu araştırırken daha çok soru sorma yöntemine başvurur. Yaptığı bütün araştırmaları dikkatli, sabırlı ve kolay çözümleyebilme yeteneği ile daha kısa zamanda çözüme ulaştırır. Sizde hayatınızdaki birçok sıkıntıya çabuk çözüm bulmak isterseniz. Bizimle iletişime geçiniz.

Çözülmesi gereken bir probleminiz ya da bir konuda doğru karar vermenizi sağlamak amacıyla edinmeniz gereken bilgiler varsa bizi tercih edebilirsiniz.

İŞTE VERİLEN HİZMETLER

BOŞANMA DAVALARI DELİL TOPLAMA

EŞ TAKİBİ

ADRES TESPİTİ

ÖĞRENCİ TAKİBİ

ŞİRKET ARAŞTIRMASI

KAYIP KİŞİ

AVCI ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU

Uzman ve Deneyimli Ekiplerimiz ile

Müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli hedefimiz olarak belirliyoruz.

*** EŞ TAKİBİ - ARAŞTIRMA ve İZLEME

Aldatma veya boşanma durumunda mağdur eş lehine, aldatan eşin delil olabilecek nitelikte bilgi, belge, fotoğraf veya görüntülerin tespiti amacıyla izleme, takip ve araştırma yapılması.

***  ADRES TESPİTİ

Hakkında alacak davası açtığınız borçlu kişilerin veya herhangi bir davada sanık tanık veya bulmak istediğiniz yakınlarınızın adresinin tespit edilmesi

***  EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA

Evleneceğiniz kişinin günlük yaşamı, alışkanlıkları, yaşadığı çevre, görüştüğü kişiler ile güvenirlilik durumunun takip ve araştırılması.

*** VELAYET DAVASI

Ayrılık veya boşanma halinde çocuğun velayetini alan anne veya babanın çocuk yararına araştırılması ile çocuğun günlük yaşantısı, yaşadığı ortam ve birlikte yaşadığı kişiler ve eğitim durumunun takip ve araştırma yapılması.

***  BOŞANMA DAVASI

Delil yokluğundan dolayı boşanamayan mağdur eş lehine boşanma davası için delil araştırılması ve tespiti yapılması

***  NAFAKA DAVASI

Nafaka parası alan tarafın çalışma ve geçim durumunun tespiti için takip ve araştırma yapılması

*** PERSONEL ARAŞTIRMASI

Çalışan veya yeni işe alınacak personelin alışkanlıkları, güvenirliliği ve günlük yaşantısının tespiti için araştırma yapılması.

*** ÖĞRENCİ ve ŞAHIŞ TAKİBİ

Öğrenci ve diğer aile bireylerin kumar uyuşturucu fuhuş terör ve diğer tehlikelere karşı önlem alınması ve korunması amacıyla izleme takip ve araştırılma yapılması

*** AİLE DANIŞMANLIĞI

Hakkında şüphe duyulan aile bireylerinin günlük yaşantısı, alışkanlıkları, kendisine, ailesine, işine veya çevresine zarar veren davranışlarının araştırılması, mevcut sorunların tespiti ve çözümü için danışmanlık hizmeti verilmesi

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Adres: Pirimehmet Mah. Cumhuriyet Cad. Isparta / Isparta 32100

Telefon: 0534 693 92 09

Email: info@avciozeldedektif.com

Sitemiz: http://avciozeldedektif.com

DİĞER HABERLER