VALİYE BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILDI

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ı şikayet etmesi hiç yakışmadı. Spora ve gençliğe en çok önem veren bir Vali olan Vahdettin Özkan’ı şikayet etmesine Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek tepki gösterdi.

01 Şubat 2015 Pazar 21:09

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Isparta Valisi Vahdettin Özkan’ı şikayet etmesi hiç yakışmadı. Spora ve gençliğe en çok önem veren bir Vali olan Vahdettin Özkan’ı şikayet etmesi büyük tepki topladı.

Her fırsatta spor için ciddi desteklerde bulunan Vali Vahdettin Özkan bugün büyük şok yaşadı. Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Vali Özkan’ı Başbakan Davutoğlu’na şikayet etti.Randevu alamadığı için bu kadar küçük bir sorunu Başbakan Davutoğlu’na yansıtması da ilginç karşılandı. Oysaki Vali Özkan, her platformda spora destek veren bir idareci olarak biliniyor.

GEVREK’TE BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise bu olaya tepki gösterdi. Gevrek haberin yapıldığı siteye yaptığı yorumda ise; “Değerli editör Isparta Sportif Gençlik ve spor kulübü'ne Isparta valiliği olarak yatacak yer temini ücretsiz antrenmanlarını ve müsabakalarını yapabileceği salon tahsis etmiş olmasına rağmen yardım yapılmıyor demek çok büyük haksızlık,bu kadar yardım yapılmasına rağmen eleştiriliyorsa bunun altında başka şeyler aramak gerekir diye düşünüyorum” dedi.

İŞTE EMİN KILIÇ’IN TALİHSİZ AÇIKLAMASI!

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç, 2 defa Vali Vahdettin Özkan’dan randevu talep etmesine rağmen görüşemediğini, takıma destek olunmadığından dolayı zor bir dönem geçirdiklerini ifade ederek Afyon İl Kongresine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na şikayet etti.

 

DİĞER HABERLER