YALIM HALICI MAZBATASINI ALDI

Yalım Halıcı mazbatasını aldı

27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:23

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili seçilen Yalım Halıcı mazbatasını bugün aldı.

14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen Yalım Halıcı bugün Meydan AVM Gül Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata törenine çok sayıda partili katıldı. Halıcı, mazbatasını aldıktan sonra sevincini ailesi ve partililerle kutladı. 

Milletvekili Yalım Halıcı, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Halıcı; ‘Bugün hayatımın en önemli günlerinden biri. Siyasette nadiren heyecanlanırım fakat, bugün o heyecanlı günlerden birisini yaşıyorum. Zorlu bir mücadelenin sonunda sizlerin desteği, Ispartalı hemşirelerimizin de kıymetli oyları ile, çok onurlu ve gururlu bir görevi yapmak üzere mazbatamızı aldık. Bu mazbata çok önemli şeyler ifade ediyor. Bu mazbatayı sadece kendi adıma almadım. Kıymetli dostlarım başkanlarım, ailem, yoldaşlarım, bu mazbatayı öncelikle ailem adına alıyorum. Babam, çocuklarım, eşim ailem bu yolda beni yalnız bırakmadılar. Her zaman inandılar, güvendiler. Uzunca bir maratonun sonunda 20 yıllık bir maratonun sonunda bugün böyle karşınızdayım. Bir de benim ikinci ailem var. 2. Ailem de Cumhuriyet Halk Partisi. 2. Ailemin her kademesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

(Kübra Kevser Karataş)

DİĞER HABERLER