YALVAÇ’IN KIZI DESTEK TURUNDA

AK Parti 4 sıra milletvekili aday Ayşe Usta memleketi Yalvaç’ta hemşehrileri ile buluştu. Aslen Hüyüklülü olan Usta ‘Kızınıza sahip çıkacağınıza inancım sonsuz’ dedi

09 Mayıs 2015 Cumartesi 00:01

AK Parti Milletvekili adaylarından Ayşe Usta dün memleketi  Yalvaç’a gelerek hemşehrilerinden seçimde destek ve dua istedi. Yalvaç’ın Hüyüklü beldesinde dünyaya gelen ve Yalvaç’tan hiç kopmadığını ifade eden AyşeUsta, ‘burası benim baba ocağım. Yalvaçlı olmaktan her zaman gurur duydum bugünyeni Türkiye’nin mimarı olan AK Parti’de milletvekili adayı olarak bulunmaktanayrıca gurur duyuyorum. 7 Haziran seçimlerine Isparta’da 4 Türkiye’de 400 milletvekili sloganı ile hazırlanıyoruz. Bunu da sizlerin desteği ve duası ile başaracağımıza inancım sonsuz’ dedi.

 

                Öğlesaatlerinde Yalvaç’a gelen AK Parti Milletvekili adayı Ayşe Usta ilk olarakpartisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Daha sonra İlçe Başkanı AhmetSektioğlu, İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Yurttadur ve İrfan Korkmaz, eski ilçebaşkanı Osman Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Meral Akça ve yönetim kuruluüyeleri ile birlikte esnaf ziyaretine çıktı.

 

               Özellikle kadın seçmenler tarafından ilgi ile karşılanan Ayşe Usta,‘Isparta’nın tek bayan adayı benim. Hem bu yönümle hem de Yalvaçlı bir bacınız olarak sizlerden destek istiyorum. Sadece destek değil dualarınızı daistiyorum’ sözleri ile destek istedi.

 

               Hastane Caddesi ile başlayan esnaf ziyaretinde gün boyu işyerlerini dolaşan ve herkes ile el  yalavaç devlet hastenesni gezen personelle fotoğraf çekilen  yalvaç skm açlışına katılan el sıkışan Ayşe Usta seçimlere kadar Isparta’da çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti





DİĞER HABERLER