BAŞKAN ÇELİK’TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan Çelik’ten Anneler Günü mesajı

12 Mayıs 2024 Pazar 12:52

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimize sonsuz hürmet ve saygı borçluyuz.” dedi.

ITSO Başkanı Çelik, annelerin hayatın her alanında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, onların sevgi dolu emeklerinin ve fedakarlıklarının takdire değer olduğunu belirtti.

Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sabır, hoşgörü ve sevgi dolu yürekleriyle evlatlarına kol kanat geren, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerimizin Anneler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Toplumun temeli aile, ailenin temeli de annedir. İlk öğretmenlerimiz olarak bizlere sevmeyi, paylaşmayı ve dayanışmayı öğreten annelerimiz; topluma yön verme güçleriyle insanlığın huzuru için en önemli güvencedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta, vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.”

DİĞER HABERLER