YENİ YIL DEV PROJESİ: ŞEHİR MEYDANI

YENİ YIL DEV PROJESİ: ŞEHİR MEYDANI

02 Ocak 2017 Pazartesi 09:45

Yeni yılda hayata geçireceği projeleri anlatan Belediye Başkanı Günaydın, 100 dönüm üzerine şehir meydanı yapacağını ve Ocak ayı içerisinde yeni otogarın ihalesinin gerçekleştireceklerini dile getirdi.Kendisine ‘fantezi projeler’ yapıyor eleştirilerine atıfta bulunan Günaydın,“Fonksiyon ön planda olmak üzere büyük fantezi projeler yapılacak” diye konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni yılın projelerini anlattı. Yeni yılda hayata geçireceği projeleri aktaran Başkan Günaydın, ilk olarak 100 dönüm üzerine şehir meydanı yapacağını ve Ocak ayı içerisinde yeni otogarın ihalesinin gerçekleştirileceğini belirtti.

100 DÖNÜM SADECE ŞEHİR MEYDANI OLACAK

Günaydın, yeni yıl projelerine ilişkin şunları söyledi:“Büyük bir Napolitan bir şehir meydanı kuracağız. Şimdi onun projeleri hazırlanıyor. 100 dönüm sadece şehir meydanı olacak. Arkasından dev ihaleler yapılacak. Bunlar da şehrin üzerinde egemen şehir yerleşimleri olacak.Bunlardan bir tanesi de yaşayan, kalıcı otogar projesi. Isparta Belediyesi’nin gelişimiyle biz projeleri yapmaya hak kazandık. Yakında ihalelerimizi yapacağız. Arkasına büyük meydanımızı kuracağız. Arkasından devam edecek bir proje hazırlanıyor.

BÜYÜK FANTEZİ PROJELER YAPILACAK

Etnografya Müzesi’ni yaptık adam fantezi proje diyor. Şimdi ikinci, üçüncü, dördüncü bir hak kazanmak istiyoruz. Şimdi fonksiyon ön planda olmak üzere büyük fantezi projeler yapılacak. Bunlar filozofi projeler olacak. Allah’ın izniyle Isparta’yı artık dünyanın örnek şehirleriyle her bakımdan yarışabilir bir şehir yapmak istiyorum. İnşallah o günleri görürüz diye düşünüyorum. Bu çalışmalar Isparta’ya değer getirsin.”

 

DİĞER HABERLER