YILLAR SONRA ANNESİNİ BULDU

YILLAR SONRA ANNESİNİ BULDU

27 Kasım 2020 Cuma 14:01

ISPARTA'DA 3,5 yaşındayken evlatlık verilen evli ve 1 çocuk annesi olan 20 yaşındaki Selver İnce, yıllar sonra biyolojik anne ve babasını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Selver İnce dün yayınlanan ilk bölümde Isparta'da Sidre Mahallesi'nde yaşayan annesini buldu.

Selver İnce, 3,5 yaşındayken Isparta'da "Durmuş" ailesine evlatlık verildi. Isparta'da bir giyim mağazasında çalışırken evlendikten sonra eşiyle birlikte Bayburt'a taşındı. Evlatlık verildiği ailede büyüyen Selver İnce, üvey annesinin vefatı üzerine kendi biyolojik anne ve babasını aramaya karar verdi.

26 Kasım Günü Müge Anlı'ya çıkan Selver İnce'ye müjdeli haber hemen geldi. Isparta'da Sidre Mahallesi'nde yaşan anne Yeter Özyurt, programa canlı bağlandı. Kızı ile görüşen Anne Yeter Özyürt ise 27 Kasım Müge Anlı programının canlı yayın konuğu oldu. Anne ve kızı yıllar sonra bir araya geldi.

YILLARCA BİRBİRLERİNDEN HABERSİZ ISPARTA'DA YAŞADILAR

Isparta'da evlatlık verildiği ailede büyüyen Selver İnce, Bahçelievler Mahallesi'nde büyüdü. Anne ise Sidre Mahallesi'nde yaşıyordu. Yıllarca aynı ilde 4 kilometre mesafede birbirlerinden habersiz yaşadılar. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

DİĞER HABERLER