YILLARIN SORUNUNU BAŞDEĞİRMEN ÇÖZDÜ

YILLARIN SORUNUNU BAŞDEĞİRMEN ÇÖZDÜ

25 Ağustos 2020 Salı 15:20

Isparta'da kötü koku sorununa neşter vuruldu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kötü koku sorununa bugünden itibaren son verdiklerini söyledi. Başdeğirmen; " Ben özellikle buraya yakın mahalleler ve Sav halkından Isparta Belediyesi olarak özür dilemek istiyorum. Çünkü uzun yıllar bunun daha önce yapılarak, daha güzel bir şekle getirilme imkanı varken maalesef ki bu günlere kaldı. Bu yıllardır da bu insanların feryatları çoğaldı ve artık isyan haline geldi" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Beşdeğirmen, Isparta’nın yıllardır kanayan yarası haline gelen ve özellikle Antalya’dan Isparta’ya gelirken veya Isparta’dan Antalya istikametine giderken sürücülerin karşı karşıya kaldıkları lağum konusu sorunun artık tarihe karıştığını bildirdi.

İŞTE BAŞDEĞİRMEN'İN AÇIKLAMALARI

Ben özellikle buraya yakın mahalleler ve Sav halkından Isparta Belediyesi olarak özür dilemek istiyorum. Çünkü uzun yıllar bunun daha önce yapılarak, daha güzel bir şekle getirilme imkanı varken maalesef ki bu günlere kaldı. Bu yıllardır da bu insanların feryatları çoğaldı ve artık isyan haline geldi. Şu anda çevre mahallelerdeki komşularımız da var. Onların sıkıntılarını ben biliyorum. Birkaç kez geldim kendileriyle görüştüm. Gerçekten buradaki o kokuyu çekmek kolay bir şey değildi. Çok zordu. Yıllarca pencerelerini açamadılar, çocuklarını oyun sahalarına gönderemediler. Ama bundan sonra artık o vatandaşlarımız balkonlarında çaylarını kahvelerini içebilecekler. Çocuklarını rahatlıkla bahçelerinde oynatabilecekler. Bu koku sorunu bittiği için bu mutluluğunu ben de görüyorum ve çok mutlu oluyorum. Aldığımız vazifeleri yerine getirmek ve vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek bizleri mutlu ediyor. Allah devletimize zeval vermesin her türlü desteği devletimizden alabiliyoruz. Bizim istediğimiz her türlü yatırımda bizlerin yanında oluyor Cumhurbaşkanımız, milletvekillerimiz, büyüklerimiz. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

DİĞER HABERLER