YOK SAAT KULESİ YOK HEYKELLE ALAY EDER GİBİ...

YOK SAAT KULESİ YOK HEYKELLE ALAY EDER GİBİ...

02 Eylül 2016 Cuma 12:52

AK Parti Belediye Meclisi üyesi Salim Güntaç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın cevaplamasını istediği bazı sorular yöneltti.

“Paralel yapıyla ilişkisi tartışmasız olan sahiplerinin kimi içeriye alınmış kimi yurt dışına kaçmış olan Kadıahmetoğulları şirketine neden yaptırım uygulanmıyor” diye Başkan Günaydın’a sorular yönelten Güntaç; “Neden halen daha ITKM inşaatı için harekete geçmiyor?”, “Neden hala daha icra takibatına gidilmiyor”, “Şayet gidildi ise neden dava numarası ve hangi mahkemede sürecin devam ettiği basına açıklanmıyor” sorularını yöneltti.

Güntaç açıklamasında ise; Isparta halkının aklıyla yok saat kulesiydi yok heykeldi gibi günü ve gündemi değiştirici hareketlerle alay edilerek acaba FETÖ nün en büyük finans kaynaklarından biri olan bu firma 15 temmuz darbe girişimine rağmen korunup kollanmak mı isteniyor.  17-25 aralık sürecinden sonra bir yurt açılışından diğerine koşup makam odasına dahi devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotosunu bile asmaktan imtina eden  her ağzını açtığında ayakkabı kutularından bahseden sayın Yusuf Ziya Günaydın acaba kadıahmetoğulları firmasını yerel seçimlerde bu yapıdan aldığı destekten ötürümü kamufle etme gayreti içerisinde!!! 

Lütfen Sayın Yusuf Ziya Günaydın!!! tekmeyle kovdum gibi saçma sapan ve hamasi lafları bir kenara koyarak artık gündemi değiştirme gayreti içerisine girmeden yukarıda sorduğumuz sorulara cevap verin!!!!!

Ve bu sorulara da cevap verirken rahmetli olmuş Ak Parti belediye başkanını sakın ama sakın bu işlere bulaştırmayın YEDİ senedir belediye başkanısınız unutmayın ki rahmetli size belediyeyi teslim ettiğinde ITKM de sadece göstermelik birkaç tapu haricinde tapu firmaya devir edilmemişti!!!

DİĞER HABERLER