6 MART SK’DAN VALİ BARUŞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

6 Mart SK’dan Vali Baruş’a teşekkür ziyareti

24 Mayıs 2024 Cuma 18:32

Bünyesinde Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını bulunduran 6 Mart Spor Kulübü, Isparta Valisi Aydın Baruş’u ziyaret etti. Kulüp Başkanı Pınar Gök, Başkan Yardımcısı Selim Bacak, Antrenör Emek Gök ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcularından oluşan heyet, Vali Baruş’a takıma ve basketbol sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Vali Baruş’un Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına büyük katkılar sağladığını belirten 6 Mart SK Kulüp Başkanı Pınar Gök, “parkeye çıktığımız ilk günden bugüne kadar Sayın Valimizin desteğini hep yanımızda hissettik. Sadece kulübümüze değil, ilimizdeki tüm amatör spor dallarına destek veren Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Isparta’da sporun gelişmesi için gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirten Vali Baruş, Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Basketbol Takımına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Vali Baruş’a kulüplerine sağladığı destekler dolayı Kulüp Başkanı Pınar Gök tarafından plaket takdim edildi.

DİĞER HABERLER