MEMLEKETTE NE DOLANDIRAN BİTİYOR NE DE DOLANDIRILAN

Memlekette ne dolandıran bitiyor ne de dolandırılan

16 Mayıs 2024 Perşembe 15:22

ISPARTA’DA yaşayan A.A.Ü. kendisini telefonla arayıp banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli O.D.’nin hesabına 178 Bin lira gönderdi. Dolandırıldığı anlayan A.A.Ü.’nin müracaatı sonrası polis ekipleri tarafından yapılan çalışma ile şüpheli yakalanıp, tutuklandı.   

İl Emniyet Müdürlüğü’ne müracaatta bulunan A.A.Ü., kendisini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli O.D.’nin yönlendirmeleriyle hesabından 178 Bin lira parasını başka bir banka hesaplarına transfer ettiğini ve dolandırıldığını anladığını belirterek şikayetçi oldu.

Ekipler tarafından yapılan çalışma ile şüphelinin İstanbul ilinde bir banka şubesinden parayı çektiği tespit edildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan irtibat sonrası parayı çeken O.D. isimli şüpheli yakalandı. Sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 

Öte yandan O.D.’yi yönlendirdiği, olayda kullanılan banka hesabını temin ettiği, parayı teslim aldığı tespit edilen ve yönlendirici pozisyonunda bulunan M.T. isimli şüpheli ise Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimat ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası yakalanarak, gözaltına alındı.

DİĞER HABERLER