ÇALIŞTI VE BAŞARDI!

ÇALIŞTI VE BAŞARDI!

11 Temmuz 2016 Pazartesi 11:21

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi öğrencisi Ecesu Dönmez,Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuar Klasik Bale bölümünü kazandı.

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi’nin öğrenci Ecesu Dönmez Ankara Hacettepe Üniversite Devlet Konservatuar Klasik Bale bölümü  hak ederek kazanan ilk öğrenci oldu.

Nataliya Gorelova yaptığı açıklamada ise; “Isparta da  bu bir ilktir. Buralarda 8 yıl öncesi bu  hiç bilmemiş bir sanat dalıydı. Isparta’da insanlar bale kelimesi duyunca garipsiyorlar. Bir aktivite zannediyorlar. Fakat bu çok zor emek ve sürekli çalışmalar isteyen sert kuralları olan, bütün terminoloji francizce olan bir sanat dalıdır. Ama şuan anlayan araştıran çok velilerim var. O yüzden çok mutluyum. Profesyonel bu işi yapmak için çok dayanıklı olman gerekiyor. Belli bir anatomik  ve kişilik standartlar gerekiyor. Ecesu ile çalıştık ve başardık. Şimdi ona eğitimlerde başarılar dilerim. Büyük sahnelerde onu görmeye arzu ederim.  Annesi Ayşegül Dönmez’i ve babası Sami Dönmez’i böyle bir evlat yetiştirdikleri için kutluyorum” dedi.

 

DİĞER HABERLER