ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ'NDE CADI AVI BAŞLADI

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ'NDE CADI AVI BAŞLADI

09 Haziran 2017 Cuma 15:41

ISPARTA Şehir Hastanesi'nde son günlerde basına yansıyan haberler ile ilgili olarak cadı avı başladı. Hastaneden basına bilgi verildiği şüphesiyle Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz ile Hastane Başhakemi Gökhan Saçkan, çalışma başlattı. En son olarak Başhekim Saçkan'ın hastane doktorlarına randevu vermediği gündeme gelmiş ve hemen ardından yine hastanede çalışan doktorların döner sermayeden paralarını alamadıkları basında yer almıştı.

İşte bu haberlerin ardından Başhekim Saçkan ve Genel Sekreter Yavuz, deyim yerindeyse tokmağı eline alarak bilgilerin kimden venereden çıktığını öğrenmek için harekete geçti. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi tokmağı eline alan Başhekim ve Genel Sekreter hastanede çalışan personellerden bilgiyi sızdıranı arıyor. Hastanede doktorlar, hasta karşılama personelleri,güvenlikçiler ve tüm çalışanlar arasında basına kimin bilgi sızdırdığı araştırılıyor.

İddiaya göre olayın boyutu gittikçe büyüyor. Doktorların ilçelere sürülmekle tehdit edildiği ve baskıların gittikçe arttığı konuşuluyor. 

DİĞER HABERLER