ŞEHİR HASTANESİ'NDE PARALI HİZMET YOK

ŞEHİR HASTANESİ'NDE PARALI HİZMET YOK

20 Mart 2017 Pazartesi 16:31

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,Yeni Şehir Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin paralı olduğu yönündeki iftiralar ve spekülasyonlara tepki gösterdi.

TBMMPlan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,bugün (dün) hizmete giren Yeni Şehir Hastanesi'nin devlet hastaneleri statüsünde hizmet vereceğinin altını çizdi. Şehir Hastanesi'nde poliklinik ve yataklı tedavi hizmetleri ile diğer işlemlerin paralı olarak yapılacağı yönünde iftiralar ve spekülasyonlar çıkartılmasından yakınan Bilgiç, şu açıklamayı yaptı:

"Devletimizin kamu-özel ortaklığı ile Türkiye'de yaptığı ilk 3 hastaneden birisi olan Isparta Şehir Hastanesi bugün itibariyle hizmete başlamıştır. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Sağlık Müdürlüğü idarecileri ile tüm görevlileri can siparane çalışarak hafta sonunda taşıma işlemini sorunsuz bir şekilde tamamlamışlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Hastanemiz bugün itibariyle hasta kabulüne başlamıştır. Isparta halkı özlediği,kendisine yakışır bir sağlık hizmeti ortamına kavuşmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun. Hastanemizin hizmete girmesini, milletimizin daha güzel şartlarda sağlık hizmete almasını içine sindiremeyen, bu hizmetin rüyasını bile göremeyenler 16 Nisan halk oylamasını da fırsat bilerek dedikodu yapmaya, iftira atmaya başlamışlardır. Şehir Hastanesi'ndeki hizmetlerin paralı olduğu yönünde spekülasyonlar çıkartılmıştır. Isparta halkımız rahat olsun. Bugüne kadar Devlet Hastanelerinden nasıl ve ne şekilde hizmet aldılarsa aynısını almaya devam edeceklerdir. Şehir Hastanemizdeki tüm hizmetler devletimizin sosyal güvencesi tarafından karşılanmaktadır. Ekstra bir ücret alınmamaktadır. Bu konuda çıkarılan kötü niyetli yalanlara ve dedikodulara itibar etmeyin. Şehir Hastanesi, Isparta halkımızın sağlık hizmetine sunulmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun."

 

DİĞER HABERLER