VALİ GÜNAYDIN'DAN ŞEHİR HASTANESİ AÇIKLAMASI

VALİ GÜNAYDIN'DAN ŞEHİR HASTANESİ AÇIKLAMASI

20 Haziran 2017 Salı 16:05

MAKBUZUNU GETİRSİN BEN ÖDEYECEĞİM 

Valisi Şehmus Günaydın, Şehir Hastanesi’nden para alınıyor iddialarına çok sert yanıt verdi. Vali Günaydın; “ Eğer tedavi olduğuna karşılık para ödediğini söyleyen varsa, makbuzu ile bana gelsin. Parasını ben ödeyeceğim" dedi.

Vali Şehmus Günaydın, Kanal 32 Televizyonu ekranlarından yayınlanan Gülkent’te Bugün programına katıldı. Vali Günaydın, Şehir Hastanesi'nde para alınıyor iddialarına çok sert bir şekilde cevap verdi. Günaydın; "Eğer tedavi olduğuna karşılık para ödediğini söyleyen varsa, makbuzu ile bana gelsin. Parasını ben ödeyeceğim" dedi.

Şehir hastanemiz yapıldı, sayın sağlık bakanımız ifade etmişti artık Avrupalılar bu tür hastaneleri Avrupa’da gördüğü zaman ya bakın işte Türklerin yaptığı gibi bir hastane diye söz edecekler. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layık işte yurt dışındaki bir vatandaşımız diyor ki Isparta’da sağlık sorunumuz yok hastanelere gidiyoruz rahat rahat tedavimizi görüyoruz Avrupa’da bile böyle imkan yok diyorsa bizden de bu imkanı ortaya koyanlara bu çalışmayı yapanlara emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. 

Bakın bu ilin valisi olarak söylüyorum, hiç kimseden para alınmıyor para verdiğini iddia eden varsa gelsin benden parasını alsın, getirsin makbuzunu parasını ben geri iade edeceğim. Orası devlet hastanesidir, özel hastane değil insanların kafasını da kimse bulandırmasın şehir hastanesinden para alınıyor iddiasını ortaya koyan vatandaş senden para aldılarsa getir makbuzunu ben sana geri ödeyeceğim.        


DİĞER HABERLER