ISPARTA'DA TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR ESER

ISPARTA'DA TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL BİR ESER

27 Mart 2017 Pazartesi 23:37

Başbakan Binali Yıldırım Isparta Şehir Hastanesi’ni gezdikten sonra çıkışta vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra hastane konusunda değerlendirmelerde bulunarak ‘Tek Kelimeyle Mükemmel Bir Eser’ yorumunu yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, açılışını yaptığı Isparta Şehir Hastanesi çıkışında özel açıklamalarda bulundu. ‘Hastaneyi nasıl buldunuz?’ sorumuzu yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, “Tek kelimeyle mükemmel her yönüyle. Böyle bir hizmet, böyle bir eser ancak Türkiye’ye yakışır, Türk insanına yakışır.

İnsanımızın en güzel hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, AK Parti olarak 14 yıldır yorulmadan, yılmadan çalışıyoruz. Ve nihayet hayaller gerçeğe döndü. Hakikaten her yönüyle çok güzel. Otoparkları, poliklinikleri, tek kişilik – çift kişilik odalarıyla değişik  değişik hastalıklar için dağıttığı dermanıyla çok güzel bir eser. Cumhurbaşkanımızın hayaliydi,şimdi bu  gerçeğe döndü. Bir milyarın üzerinde harcama yapılmış. Devletin bütçesinden değil, yap –kirala – devret modeliyle yapılmış güzel bir eser. Yapanlara, yaptıranlara, emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Milletimiz için, Ispartalılar için hayırlı – uğurlu olsun”dedi.

DİĞER HABERLER