AK PARTİ’DE İLÇE BAŞKANLIĞINA İLK KADIN ADAY

AK PARTİ’DE İLÇE BAŞKANLIĞINA İLK KADIN ADAY

22 Ağustos 2017 Salı 01:41

Adalet ve Kalkınma Partisinde (AK Parti) yapılacak olan 6. Olağan Kongresine Fatma Akyol İlçe Başkanlığı için Ak Parti Genel Merkeze Aday Adaylık başvuru müracaatını yaptı.

Aday adayı Fatma Akyol yaptığı basın açıklamasında; Yıllarca emek vermiş olduğum partimdeki, teşkilattaki problemleri ve insanlar arasındaki kopukluğu hedefimiz aynı olmasına rağmen, aynı dili konuşamamış olmaktan kaynaklanan anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için, Kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi parti içerisinde oluşan metal yorgunluklarını geride bırakarak 2023 vizyonumuz olan hedeflerimizi tutturmak için, değişime ihtiyaç olduğundan bende Şarkikaraağaç ilçemize Ak Parti İlçe Başkanlığına aday adayı oldu.

Aday adayı Akyol; Boş vaatlerle, ham hayallerle değil, somut planlarla ve hedeflerle karşınızda olmak istiyorum. Güler yüzlü etkin ve kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimizdir. İnsanımızı mutlu etmek için çalışmak, Ispartamızda ve Şarkikaraağaçımızda kadın bir ilçe başkanı olarak sizlerle beraber bir tarih yazmak istiyorum. Çünkü insan en değerli varlıktır, nimettir, insana hizmet mevlama hizmettir. Bunun idrakına varmış bir partinin temsilcisi olmaktan gurur duyuyorum. Her şey Türkiye için, her şey Şarkikaraağaç için" dedi.

 Isparta ve İlçelerinde ilk ve tek kadın ilçe başkanı olarak Şarkikaraağaç Ak Parti İlçe Başkanlığı için müraacat yapan Akyol  başkanlık için müracaat eden ilk kadın oldu.

DİĞER HABERLER