AK PARTİ İL DANIŞMA TOPLANTISI

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Uluborlu İlçesi'nde yapıldı.

21 Haziran 2014 Cumartesi 18:14

 

 

AK Parti İl ve Merkez İLçe Başkanlığı'nın her ay düzenlediğiİl Danışma Meclisi Toplantısı Uluborlu Belediyesi Düğün Salonu'ndagerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı OsmanZabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, eski Milletvekili H. Kemal Kurt,Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belde Başkanları veçok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren UluborluBelediye Başkanı Mehmet Ünverdi, 3 dönemdir belediye başkanlığı süresince canve başla görev yaptığını ve ilçe teşkilatının kendisine büyük katkı ve destekolduğunu söyledi. Başarının sırrını açıklayan Başkan Ünverdi, teşkilat olarakuyumlu çalıştıklarını ve seçimlerde de birlik ve beraberlik içinde zaferleayrıldıklarının altını çizdi.

Başkan Ünverdi ayrıca Uluborlu'nun sorunlarını vesıkıntılarını dile getirdi.

Genel Merkezin İL Danışma Meclisi Toplantılarınıönemsediğini belirten Özel, bu toplantılarda ilçe yönetici arkadaşlarımızınsorunlarını dinleyebilmeliyiz. Burada tüm sıkıntılarımızı ve önerilerimizidikkate almalıyız dedi.

Isparta Tanıtım Günleri'ne dikkat çeken Özel; "Geçenyıl Eylül'e gün almıştık. O dönemin Valisi emekli olacağı için yapamadık. Buyıl ilkini gerçekleştirdik. Güzel bir etkinlik oldu. Tüm BelediyeBaşkanlarımıza teşekkür ediyorum. İstanbul'da da yapmayı planlıyoruz"şeklinde konuştu. 

Isparta Bölge Hastanesi'nin tabusunu Isparta Belediyesilütuf etti Sağlık Bakanlığına devr etti. 1 Nisan'da parası hazırdı.Gecikmesinin sebebi Belediyedir. Gecikmişte olsa buradan teşekkürediyorum" diye konuştu

DİĞER HABERLER