BİN KİŞİLİK İSTİHDAM PROJESİ BAŞLIYOR

BİN KİŞİLİK İSTİHDAM PROJESİ BAŞLIYOR

04 Eylül 2014 Perşembe 10:03

“Toplum Yararına Çalışma Programı” kapsamında Isparta’da kamu kurum ve kuruluşlara 9 aylık istihdam için çalıştırılmak üzere 300 olarak belirlenen kontenjan sayısı Bin kişiye çıkartıldı. İş-Kur Müdürü HüseyinErgin,milletvekillerimize bu konuda çok teşekkür ediyorum dedi.

DEV İSTİHDAM PROJESİ BAŞLIYOR

İş-Kur İL Müdürü Hüseyin Ergin, 300 olarak belirlenen istihdam sayısını AK Parti Milletvekillerinin sayesinde Bin kişiye çıkartıldığını kaydetti. Ergin açıklamasında ise; Isparta'ya Bin kişilik kontenjanverilmişoldu. Sevinçli bir gündeyiz. Okullarımıza, camilerimize, belediyelere kamu kurum ve kuruluşlarda bu istihdamı değerlendireceğiz. Bin kişilik istihdam ödeneği bu konuda çok anlamlı oldu. 9 ay gibi bir süre ile istihdam Isparta için faydalı olacaktır.

Başvuruların ardından kura yöntemi ile çalışanları belirleyeceklerini belirten Ergin, ilk olarak 35 yaş ve üstü kişileri istihdam etmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Ergin: "İstihdamda kadın ve erkekleri çalışma koşullarına göre belirleyeceğiz. Engelli ve terörle mücadelede yaralanmış ancak çalışabilecek durumda olanları değerlendireceğiz.Kontenjan sayımız 300'den Bine çıkması bu konuda çok önemlibir gelişme oldu"diye konuştu



DİĞER HABERLER