BİRBİRLERİN 2'ŞER KEZ TEŞEKKÜR ETTİLERE

Isparta İş Dünyası Plaftormu'nun İstanbul buluşmasında AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile MHP'li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasındaki diyalog dikkat çekti.

28 Ekim 2014 Salı 12:36

Hem kokteyli programı hem de yemek sırasında AK Partili Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasında sıcak diyaloglar yaşandı. İş Dünyası Platformu konuşmaları sırasında Belediye Başkanı Günaydın ile Milletvekili Recep Özel birbirlerine 2'şer kez teşekkür gönderdiler.

 

İşte o konuşmalar:

 

Günaydın: 1) 300 dönüm sanayi alanı açtık. OSB konusunda milletvekillerimiz çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. 2) 500-1000 m2 iş yerlerinin yapılması için imarı açtık. AK Partili ve MHP'li meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.

 

Özel: 1) Isparta'da 2.OSB'yi konuşuyoruz, yakında3.OSB'yi konuşuyorolacağız. Orta ölçekli sanayi tesisleri için bir alan gerekiyordu.Böyle birçalışma yapılmış. Isparta adına Belediyemize teşekkür ediyorum. 2)Isparta yeşilbir şehir. Yeşil şehir olması konusunda Yusuf Ziya Günaydın'ın yaptıkları yok sayılamaz. Isparta bugün yeşilse Yusuf Ziya Günaydın'ın sayesindedir.

DİĞER HABERLER