DEMİREL HEYKELİ İLE KUTLAMA COŞKUSU

DEMİREL HEYKELİ İLE KUTLAMA COŞKUSU

11 Ağustos 2014 Pazartesi 14:37

ISPARTA'DA Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından kutlamalar yapıldı. 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel heykelinin bulunduğu Kaymakkapı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar Demirel'in heykelinin el kısmına ise Erdoğan'ın bayrağını asarak zafer kutlaması yaptılar.

ISPARTA'DA SEÇİM ZAFERİ

Isparta'da dün akşam seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partililer ve vatandaşlar ilk olarak konvoy düzenlediler. Daha sonra AKParti İl ve İlçe Başkanlığı'nın bulunduğu Belediye İş Hanı önünde kutlama yapan partili ve vatandaşlara AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç'te katıldı.

Seçim zaferini Recep Tayyip Erdoğan şarkıları eşliğinde kutlayan vatandaşlara seslenen AK Parti Milletvekili Recep Özel, 14 siyasi partiye karşıya büyük bir zafer elde ettiklerini söyledi. Özel; Isparta Recep Tayyip Erdoğan'a gereken desteği verdi. 12-14 parti birleşti. Çatıyı kurdular.Bugün çatıyı yerle bir ettik. Pelsilvanya çetesini inine geri soktuk. İnine girmeye devam edecek. Yedi düvele karşı vermiş olduğumuz bu mücadelede Isparta olarak Türkiye ortalamasının üzerine çıktık" dedi.  

DİĞER HABERLER