ISPARTA'DA JANADARMAYA ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTILAR Kİ ...

ISPARTA'DA JANADARMAYA ÖYLE BİR SÜRPRİZ YAPTILAR Kİ ...

04 Ocak 2017 Çarşamba 22:49

Isparta’da Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ Teşkilatı ve Gelincik köyü halkı ile birlikte İhbarla  mahalleye gelen jandarma ekiplerine muhteşem bir karşılama yapıp, moral ve destek verdiler. Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına en anlamlı özel destek ve moral ise, Isparta'nın Gelincik Köyü Ak Gençlerinden geldi.

İHBARLA YOLA ÇIKTILAR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTILAR

Ak Parti Gençlik Kolları ve Gelincik köy halkı tarından jandarma ekiplerine sürpriz karşılama hazırlandı.  İlk önce kaza oldu daha sonra kazanın ardından kavga çıktı ihbarını veren Gençler ve köy halkı tarafından Jandarma Komutanlığı ekipleri, mahalle girişinde gençler tarafından meşaleler, dev Türk Bayrakları ve sloganlar ile karşılandı.  “Şehitler ölmez Vatan bölünmez” sloganları eşliğinde Türk bayrağının altından geçen Jandarma ekipleri, Şehitlerimiz için  dua ettiler.

AK GENÇLER VATANIMIZI BÖLEMEYECEKLER

 Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ Bizi bölemeyecekler; Biz 15 Temmuz’da olduğu gibi her zaman Devletimizin Yanında olacağız. Kahpece, şerefsizce, insan kılığına girmiş hainlerin yaptıkları yanlarına kalmayacaktır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Teröre Karşı Tek Millet Tek Vatan  Tek ses diyerek yolumuza devam edeceğiz denildiği öğrenildi .

 

 

DİĞER HABERLER