MİLLETİN KOYDUĞU İRADEYE UYARAK!

MİLLETİN KOYDUĞU İRADEYE UYARAK!

16 Haziran 2016 Perşembe 14:01

Okutan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, uzuncabir süredir milletin gözü ve kulağının MHP'nin üzerinde olduğunu vurguladı.

"Çünkü aziz milletimiz, kuşatmayı yarmak ve ülkemiziaydınlık yarınlara ulaştırmak için umudunu MHP ve ülkücü harekete bağlamıştır."diyen Okutan, esasen siyasetin, tabanla ve milletle birlikte yapıldığınısöyledi.

Tabanın ve milletin iradesine karşı siyasetyapılamayacağını; tabanın ve milletin iradesine sadece saygı duyuluptereddütsüz uyulacağını ifade eden Okutan, "Bugün MHP tabanının eziciçoğunluğu ve aziz Türk milleti MHP'de bir tüzük değişikliği kurultayıyapılmasını istemektedir." dedi.

Okutan, şöyle konuştu:

"Büyük Kurultay delegelerinin verdiği imzalar, herkademedeki teşkilat mensuplarımızın ısrarlı talepleri ve mevcut iktidarın kötüicraatlarından bıkmış vatandaşlarımızın beklentileri bu yönde bir iradeninoluştuğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. Ben bir milletvekili ve MHP'nintabii Büyük Kurultay Delegesi olarak tabanımızın ve milletimizin ortaya koyduğuiradeye uyuyorum. 19 Haziran Pazar günü yapılacak olan MHP Olağanüstü TüzükKurultayı'na katılacağımı buradan açıklıyorum.

Bu tavır bir pozisyon alma, bir taraf belirleme tavrı değil,partimiz açısından tarihi bir dönüm noktası olan bir aşamada, ülkücü edep veterbiye sınırları içinde alınmış, tamamen demokratik, ilkesel ve vicdani birtavırdır."

DİĞER HABERLER