MİLLETVEKİLİ ÖZEL MUHTARLARI DİNLEDİ

Öğretmenevinde yapılan toplantıya DSİ Bölge Müdürü ve Şube Müdürleri de çağrılarak özellikle sulama konularındaki talepler dinlenildi çözüm önerileri tartışıldı

26 Eylül 2014 Cuma 11:48

AK Parti Isparta Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu üyesiRecep Özel, Yalvaç’ta muhtarlarla DSİ yöneticilerini biraraya getirereksorunları dinledi ve çözüm önerilerini tartıştı. Saat 14.30’da ÖğretmeneviToplantı salonunda düzenlenen toplantıya DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Çoşkun, şubemüdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Hidayet Şenol, İGM üyeleri Hakan Yurttadur veİrfan Korkmaz, köy muhtarları ve Sulama Kooperatifleri Başkanları katıldı.

 

               Toplantı öncesi açıklamada bulunan Milletvekili Recep Özel, birziyaretleri sırasında Çınaraltında muhtarlarla sohbet ettiklerini ve sulamakonularında çok sayıda sorun dinlediğini kaydederek, ‘Baktım öyle olmayacak eniyisi Yalvaç’ta bu işin uzmanları ile bir toplantı düzenleyelim ve sorunlarıyerinde çözelim istedim. DSİ Bölge Müdürümüz de daha 15-20 gün öncesi görevebaşladı ve kendisine bu konuyu ilettik. Bugün burada sizleri dinleyeceğiz vesorunlarınızın çözümü konusunda neler yapabiliriz ona bakacağız. Ben bazen İlGenel Meclisi üyesi olan arkadaşlara da söylüyorum. Sizlere bir talepgeldiğinde gidin bakın ve olabilirliliği var mı ona bakın. Eğer olabilicek birşey varsa konuyu öyle gündeme getirin. Şimdi burada gerek Bölge Müdürümüzgerekse Şube Müdürlerimiz ile sizlerin taleplerinin neler olduğunu alacağız venasıl bir çözüm bulabiliriz bunu araştıracağız’ dedi.

 

                EN İYİVERİMİ ALMAK İÇİN SİZLERİN YANINDAYIZ

 

                DSİBölge Müdürlüğü görevine kısa süre önce atanana DSİ 18. Bölge Müdürü AdemÇoşkun da, ‘Yalvaç’ta sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum. Yeni görevebaşlamış olmamız dolayısı ile hem bölgeyi tanıma hem sizleri tanıma fırsatımoldu. Geniş bir bölgeye sahibiz. Afyon, Burdur, Isparta hatta Konya’nın birbölümü Bölge Müdürlüğümüze bağlı. Buraya Şube Müdürü arkadaşlarımızı dagetirerek sizlerin sorunlarını dinleyeceğiz. Toplantıını hayırlı olmasınıdiliyorum’ dedi.

 

               MUHTARLAR TEK TEK DERTLERİNİ ANLATTI

 

               Toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı yapıldı ve muhtarlarınsorunları kendi ağızlarından dinlenildi. Gerekli cevaplamalarda ilgili daireninmüdürü tarafında sıcağı sıcağına verildi. Yeni talepler ise not alındı.

DİĞER HABERLER