NEREDE DEREBOĞAZI EYLEMCİLERİ!

NEREDE DEREBOĞAZI EYLEMCİLERİ!

13 Temmuz 2014 Pazar 16:56

16 yıldır şehrin merkezinde kanayan yara haline gelen IspartaTicaret ve Kültür Merkezi'nin yapımından halen daha bir ses yok.  Dereboğazı için kazma kürek alarak yola çıkanlar için de aynı uygulamayı ITKM için bekliyoruz.


BAŞDEĞİRMEN GAZEL OKUMAYA DEVAM EDİYOR

ISPARTA'da ticaret kalbinin attığı yerde atıl vaziyetteduran ITKM'nin durumu belirsizliğini koruyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bitireceğim dediği ITKM için halen daha bir adım atılmazken,  iş adamlarının da lideri olan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in bu konunda neden suskun kaldığı anlaşılamıyor.Başdeğirmen ve ekibinin gerçek işleri ticaret olmasına rağmen hariçten gazel okumaya devam ediyor olmaları ise çok manidar.


2016 DA DEREBOGAZI YOLUNUN BİTMEYECEĞİNİ BAŞDEĞİRMEN BİLMİYOR MU?

2O16 Yılında dereboğazı yolunun bitmeyeceği gün yüzü gibi aşikarken Başdeğirmenin açıklamaları kafalarda soru işareti yaratıyor.


16 YILDIR BİTMEYEN ŞEHRİN GÖZDE MEKANI İÇİN NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYORSUNUZ?

Tam 5 Belediye Başkanı gören Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi kendi kaderine terk edildi. Yapımı yılan hikayesine dönen ITKM yine gündemden düştü. Peki 16 yıldır bitmeyen ticaretin kalbinin attığı bu bölge için neden dilsiz ve sağırsınız?

Dereboğazı yolu için eylem yapan siyasi parti mensupları,sivil toplum kuruluş temsilcileri ise ITKM için hiçbir çaba göstermiyor.

DİĞER HABERLER