SADECE 1-2 ŞİKAYET ALDIK

SADECE 1-2 ŞİKAYET ALDIK

18 Eylül 2016 Pazar 15:06

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,Kanal 32'nin en çok izlenen televizyon programı Basın Kulübünde konuştu.

Isparta’nın, bu işi en titiz şekilde yerine getiren illerin başında geldiğine dikkat çeken Süreyya Sadi Bilgiç, “15 Temmuz’dan sonra başlamadı. Martta yapılan operasyonla başlamış görünüyor olabilir. Ben kendi adıma baktığımda çok uzun zaman önce başladı. Üniversite içerisinde rektörlük seçimleri ve sonrası süreç. Kalkınma ajansı içerisinde yaptığımız kavga ve mücadele herkesin bildiği bir konu” dedi.

Üniversite cephesinden bakıldığında ise Türkiye’de üniversiteler içerisinde bu konuda en tutarlı olanın SDÜ olduğuna vurgu yapan Milletvekili Bilgiç, “süreci son derece titiz bir şekilde belirlenen kriterleri göz önünde bulunduran üniversite SDÜ’ dür. Açığa almalar var. Bununla birlikte idari soruşturmalar yapıyorsunuz. Üniversitede açıkçası 1-2 itirazın dışında benim kulağıma gelen bir şikayet yok. Katalog evlilikleri konuşuluyor. SDÜ’ de çok sayıda çiftin olduğunu görüyoruz. Bu bir tesadüf müdür? SDÜ’ de bu mücadele bugün başlamadı. Uzun zamandır devam ediyor. Devam eden bir yargı süreci var.artık iş devletin, savcılarımızın, mahkemelerimizdedir” dedi.

DİĞER HABERLER