ZABITA 110 ADET TUTANAK YAĞDIRDI

ZABITA 110 ADET TUTANAK YAĞDIRDI

19 Temmuz 2014 Cumartesi 17:03

ISPARTA'DA 65 yaş üzeri yaklaşık 110 kişi Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne müracaatta bulunarak kendilerinin ücretsiz ulaşımdan faydalanmalarının engellendiği iddiasıyla şikayette bulundu.

ISPARTA'DA toplu ulaşımda sıkıntı yaşayan 65 yaş üzeri 110 vatandaş Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne başvuru yaparak şikayetçi oldu.Hükümet tarafından onaylanan yasa ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların toplu ulaşımı ücretsiz kullanmaları sorunları da beraberinde getirdi. Otobüs şoförleri ile sık sık sorunlar yaşayan vatandaşlardan 110 kişi kendilerinin ücretsiz ulaşımdan yararlanamaması nedeniyle şikayette bulundu.

Belediye Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, ise 65 yaş ve üzeri vatandaşların zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını anlatarak, şimdiye kadar110 kişi bize müracaatta bulunarak ücretsiz ulaşımdan faydalanamadığı gerekçesi ile şikayetçi oldu. Bizde tutulan tutanakları Isparta Valiliği'ne gönderiyoruz" dedi.

Isparta Valiliği ise, 65 yaş ve üzeri vatandaşların toplutaşımada ücretsiz faydalanacağı yasaya ise aykırı davranan işletmeciler hakkında 50 tam bilet tutarında idare para cezası uygulanacak. 

DİĞER HABERLER