BİLGİÇ’E 32 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

BİLGİÇ’E 32 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

04 Eylül 2016 Pazar 21:46

ISPARTA Davrazspor Atatürk Stadyumu’nda Alanyaspor ile karşıkarşıya geldi. Saat 18.00’de başlayan karşılaşmaya taraftar yoğun ilgi gösterirken, pembe-yeşilliler 3-1’lik skorla maçı kazandı.

 

Güller diyarının yeni takımı Isparta Davrazspor, taraftarı huzurunda Isparta’da ilk maçına çıktı. Isparta Davrazspor’un sezon açılışı için Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın girişimleriyle organize edilen maç bugün Atatürk Stadyumu’nda oynandı.

Karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, CHP Milletvekili İrfan Bakır, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Isparta Davrazspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Isparta Davrazspor’un kurulmasında büyük katkısı olan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e 32 Numaralı S. Sadi Bilgiç yazılı forma hediye edildi. Milletvekili Bilgiç formayı aldıktan sonra üzerine giyerek maçı izlemeye devam etti.





DİĞER HABERLER