ISPARTA DAVRAZSPOR LİDERE BOYUN EĞDİ

ISPARTA Davrazspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde lider Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-pembeliler 3-2 mağlup ayrıldı.

17 Aralık 2017 Pazar 14:01

LİDERE BOYUN EĞDİK!

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden Isparta Davrazspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği lider Serik Belediyespor'a 3-2 mağlup odu. Bu sonucun ardından liderle arasındaki puan farkı 11'e yükseldi.

Isparta Davrazspor, şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Serik Belediyespor ile dün Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maça her iki takımın da taraftarı büyük katılım gösterdi. Isparta Davrazspor karşılaşmanın ilk dakikalarında 1-0 geriye düştü. Maçın 6. dakikasında Serik Belediyespor kaptan Güven'in golüyle 1-0 öne geçti. Orta sahada üstünlüğünü kaybeden Isparta Davrazspor  maçın 21. dakikasında Serik Belediyespor’un ikinci golüne engel olamadı. Bu golden sonra ataklarını geliştirmeye başlayan temsilcimiz Isparta Davrazspor Koray'ın golüyle farkı 1'e indirdi.

İlk yarı Serik Belediyespor takımın 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Isparta Davrazspor Hüseyin'in golüyle beraberliği yakaladı. Isparta Davrazspor ikinci yarıda pek çok net pozisyondan yararlanamazken maçın 85. dakikasında Serik Belediyespor, ofsayt tartışmalarına neden olan golle 3-2 öne geçti. Maç Serik Belediyespor'un 3-2 üstünlüğüyle sona ererken aradaki puan farkı 11’e yükseldi.

DİĞER HABERLER