ISPARTA DAVRAZSPOR TAM GAZ

ISPARTA DAVRAZSPOR TAM GAZ

19 Eylül 2016 Pazartesi 10:39

Isparta Davrazspor, 25 Eylül Pazar günü grubun iddialı takımlarından Sandıklıspor’la Isparta Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.Pembe-yeşilliler, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, 2016-2017 Sezonunda ilk maçını 25 Eylül Pazar günü Afyon temsilcisi Sandıklıspor oynayacak. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu maçın karşılaşma saati ise 15.00.

Pembe-yeşilliler, Sandıklıspor maçının hazırlıklarına başladı. Atatürk Stadı’nda dün çift kale maç yaparak hazırlıklarını sürdüren Isparta Davrazspor’da moraller yerinde. Teknik Direktör Hasan Basri Kara,Antrenörler Levent Akyol ve Gökhan Çelebi nezaretinde hazırlıklarını sürdüren pembe-yeşillilerde taraftarının huzuruna çıkacak olmanın heyecanı var.

Öte yandan Sandıklıspor’u ise Emrespor’un eski çalıştırıcı Sait Taş  çalıştırıyor. Taş’ın yardımcılığını daha önce Isparta Futbol Kulübü’nde görev yapan Hakan Koçer yapıyor.

Bu arada zorlu karşılaşmaya yoğun ilginin olması bekleniyor.Alanyaspor’la oynanan sezon açılış maçına yoğun ilgi gösteren Sporseverler,7’den 77’ye maça gelerek Isparta Davrazspor’u desteklemişti. Isparta Davrazspor, zorlu maçta galibiyetle ayrılarak taraftarını sevindirmek istiyor.

Öte yandan Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Cuma günü BAL 8.Grup takımlarından Denizli Pamukkalespor’la oynadığı maçı  4-0 kazandı. Goller ise Emrah Sansar (2),Mehmet Çağrı Alpaslan ve Mustafa Ünver’den geldi. Temsilcimiz oynadığı 6 özelmaçın 5’ini kazanarak göz doldurdu

. Levent DOĞAN

DİĞER HABERLER