İDEMİR YAPI’DAN ISPARTA’YA SIRADIŞI LÜX OTEL

İDEMİR Yapı’dan Isparta’ya sıradışı lüx otel

18 Mayıs 2024 Cumartesi 22:22

Isparta’nın önemli yapı şirketlerinden İDEMİR Yapı İnşaat, hizmet ağını büyüttü.

İş insanı İbrahim Demir tarafından 1998 yılında kurulan İDEMİR Yapı İnşaat Isparta ve çevre şehirlerde de önemli projelere imza atıyor.

Merkezini  Isparta’ya tamamen taşıyan İDEMİR Yapı İnşaat, güller diyarında faaliyetine devam ederken diğer illere de açıldı. Türkiye’nin önemli merkezlerinde söz sahibi olan İDEMİR Yapı İnşaat

 Kütahya’da tamamlamış olduğu Dumlupınar Diorama Müzesi ve Kütahya Altıntaş Kaymakamlığı Hükümet Konağı gibi önemli yapıtlara imzasını attı. Antalya, Kütahya ve diğer kentlerde hizmet ağını geliştiren İDEMİR Yapı İnşaat, sosyal ve sportif faaliyetleri destekliyor.

AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Isparta’ya ahde vefasını gösteren İDEMİR Yapı İnşaat Kurucusu İbrahim Demir, güller diyarına yepyeni bir otel kazandırdı.

Ülkemizin birçok bölgesinde inşaat projeleriyle taahhüt işlerini başarıyla tamamlayan İDEMİR Yapı İnşaat Sahibi Demir, Isparta’ya da 4 yıldızlı  bir otel kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. 41  odalı 110 yataklı butik otelde, saunadan, hamama, buhar ve dinlenme odalarının yanı sıra geniş ve ferahlığıyla dikkat çekiyor. 6 odasında jakuzi ve özel bölümlerin olduğu İron Loft Otel, Isparta turizmine büyük katkı sağlayacak. İstihdama da büyük katkı sağlayan İDEMİR Yapı İnşaat Kurucusu İbrahim Demir, yüzlerce projelerinin olduğunu ve geleceğe yönelik çok özel çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. İş İnsanı Demir, sosyal aktivitelere ve spora da tam destek oluyor

DİĞER HABERLER