ISPARTA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

Isparta’da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs 2024 Pazar 13:46

ISPARTA’DA 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı

Işıkkent Spor Salonu’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Programa Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, askeri, mülki ve adli erkan, kurum amirleri ve il müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Ardından kutlama programına geçildi. Program kapsamında halk oyunları, Taekwondo, gösterileri, müzik ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Jimnastik gösterisi yapan özel gençler ise salonda bulunanlardan büyük beğeni aldı. Halk oyunları ekipleriyle gösteri yapan solo Semazen ve Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerince hazırlanan spor gösterileri ise programa ayrı bir renk kattı.

Vali Aydın Baruş kutlama programı sonrasında sahaya inerek gösteri yapan öğrencileri tebrik edip bayramlarını kutladı. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

DİĞER HABERLER