KİMSE ISPARTASPOR ÜZERİNDEN MENFAAT SAĞLAYAMAYACAK

KİMSE ISPARTASPOR ÜZERİNDEN MENFAAT SAĞLAYAMAYACAK

19 Aralık 2020 Cumartesi 16:13

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, düzenlediği basın toplantısında birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yazgan artık kimsenin takım ve yönetim üzerinden menfaat sağlayamayacağını ifade etti.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Yazgan beraberinde yöneteciler Mustafa Marulcu, Ayhan Durgun, Emin Ursavaş ve Teknik Direktör Hakan Karaca ile merak edilen soruları cevapladı.

 

Kimsenin Ispartaspor üzerinden menfaat sağlayamayacağını belirten Yazgan: 'Takımımızın marka değeri 10 milyon TL'dir. Kimse bu takım üzerinden menfaat sağlayamaz. Bu takım da kimseye borcu yoktur. Bize borcun var diyen getirsin faturayı ve resmi belgeyi ödeyelim borcumuzu" dedi. Başkan Yazgan: 'Ispartaspor bu şehrin en büyük markalarındandır. Kimse bu markaya leke süremez. Sık sık bize gelen bir soru var. Neden genel kurul yapılmadı diye. Pandemi nedeniyle genel kurul yapılmadı. Yönetimden bazı arkadaşlar istifa ettiler. Bu istifalar her dönem her kulüpte yaşanabilir. Kulüpleri genellikle 5-6 yönetici idare eder, diğerleri düz yönetim kurulu üyeliği yapar. 16 kişilik yönetim kurulunda ki her bir isim birbirinden değerli ve fedakardır. Düşünün deplasmana nasıl 16 yönetici gitsin, büyük kulüplerde dahi bu durum var. İlk devreyi ilk 5'in içerisinde bitireceğiz. Hedefimizden asla şaşmadık. Hedefimiz belli ya şampiyonluk ya da play off.' dedi. Atakan Yazgan'ın diğer açıklamalarını Haber Gazetesi'nin Pazartesi günkü sayısında bulabilirsiniz. 

 

DİĞER HABERLER