MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

İşte maçın tüm detayları

20 Mayıs 2023 Cumartesi 17:46

Türkiye Futbol Federasyonu 2.lig beyaz grupta ligin son maçında haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Sivas Belediye Soor düşme hattına yakın olan Isparta 32 Soor’a konuk oldu. 

Ispartaspor yönetimi maçın tüm biletlerini satın alarak taraftara maçı ücretsiz izleteceğini duyurdu. 
Ligde kalması için bu maçı mutlaka galip bitirmesi gereken ev sahibi takım ile konuk ekinin takım kadroları ve hakem triosu şöyle:

Stad: Atatürk

Hakemler: Alper Akarsu- Emre Doğu- Azad İlhan

ISPARTA 32 SPOR: Furkan, Ömer, Musa (dk 81 Emir, Cem, Cemal (dk 68 Oğuzhan), Muhammet(Dk 75 Bahadır, Hüseyin (dk 81 Samet), Osman, Erdem, Koray (dk 75 Halil), Ömer Çiçek

SİVAS BLD SPOR: Ahmet (66 Emre), Gökhan, Ozan (Dk 72 Eren), Görkem, Safa, Barış (dk 72 Samet), Ömer, Duha (DK 58 Hasan, Abdullah, Mustafa, Arda

Maçın hakeminin düdüğü ile saat 15.00’de başlayan karşılaşmayı AK Parti milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, kulüp yöneticileri ile 5 bin dolayında taraftar izledi.
Isparta 32 Spor maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun sergiledi. Ancak ileri uç oyuncuları topu kaleye atmak yerine auta atınca skoru değiştirecek gol bir türlü gelmedi.
Karşılaşmanın 35. dakikasında uzun bir pasla ceza sahası sağ ol tarafında topla buluşan Ömer çiçek topla ceza sahasına girdiği ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
İlk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda daha derli toplu bir oyun sergileyen ev sahibi takım 48. Dakikada Koray’ın kafa vuruşu ile attığı golle skoru 2-0 yaptı.

Maçın 53. Dakikasında bu kez sahneye Hüseyin Afkan çıktı. Karambolde boşta kalan topu plase vuruşla ağlarla buluşturdu.3-0

66. Dakikada Isparta 32 Spor’un kullandığı korner atışında Abdullah kafası ile topu kendi kalesine gönderdi skor 4-0 oldu.

3. golün sahibi Hüseyin 75. Dakikada skoru 5-0 yaptı. Oyna 68. Dakikada giren Oğuzhan skoru ilan eden golü attı. 6-0

Alınan bu sonuçla Isparta 32 Spor puanını 46 yaparak ligden düşmekten kurtuldu.

 

DİĞER HABERLER