PUAN FARKINI KAPATACAĞIZ

PUAN FARKINI KAPATACAĞIZ

30 Ekim 2018 Salı 12:47

Kuşadasıspor karşısında  özellikle 2. yarıda ortaya konulan futboldan dolayı futbolcularını kutlayan Şimşek, “Bu maçın değerini anlayabilmemiz için Aydın’dan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor” dedi.

 Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Kuşadasıspor maçında galip gelmenin sevinci yaşanıyor.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Kuşadasıspor galibiyetini değerlendirdi.

Şimşek, “Kuşadasıspor karşısında akıllı oyun, topun arkasında kalan, topla daha çok oynayan bir Davrazspor vardı.  Oyunun genel bölümde kopmalar oldu. Bunlar normal. Önceden gelen alışkanlıklar var. Bu alışkanlıkların yerine kendi oyun sistemimizi yerleştireceğiz. Dikkat ettiysek maçta kart gören oyuncumuz oldu. Kontrasyon olan bizim istediklerimizi sahaya yansıtan bir oyuncu grubu vardı.

İlk yarı istediklerimizi yapmaya çalıştık. Direkten dönen topumuz vardı. O top gol olsa maç ilk yarıdan kopabilirdi.

2. yarıya farklı bir oyun sergiledik. Golü bulduk. 3-0’lık skor iyi bir netice. Moral ve motivasyon açısından. Üst taraftaki rakiplerimiz puan kaybetti.  Bu puan farkını kapatacağız.

Dün futbolcularımız inandılar, başardılar.  Bu maçın değerini anlayabilmemiz için Aydın’dan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor.  Sakat ve cezalılarımız var. 1-2 hafta içerisinde  eksikliklerimiz de takıma katılınca çok daha iyi bir Davrazspor izleteceğiz” dedi.

Şimşek, Aydınspor maçının bir hayli zorlu olacağını ve iyi bir ekiple karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

 

DİĞER HABERLER