REKTÖR HOCADAN SPORA TAM DESTEK

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınç ve Mali İşler Sorumlusu Durmuş Elmas, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İbicioğlu’nu ziyaret ederek, Voleybol takımına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

27 Ocak 2015 Salı 13:33

Bursa deplasmanı öncesinde yaşanan otobüs krizini çözenSüleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta’dahalkın ve yöneticilerin spor ile iç içe olması gerektiğini belirtirken, şehrindinamiklerini oluşturacak potansiyele sahip olan spor kulüplerine Üniversiteolarak destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Isparta’nın Türkiye genelindeüniversitesiyle tanındığına dikkat çeken İbicioğlu, “Şehrimizin spordakibaşarıları ve kulüpleriyle de anılması gerekir. Bunun için de şehirdeki bütünidarecilerin ve özellikle vatandaşlar spora destek olmalı. Gençlerimizi de kötüalışkanlıklardan uzaklaştırıp, sporcu kimliğe bürünmeleri için mücadele etmemizşart” diye konuştu.

Şehrin tek profesyonel takımı olan ve Voleybol 2. Lig’indemücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Kılınçise, “Kulübümüze ve spora verdiği desteklerden dolayı Sayın hocamıza teşekkürediyorum” dedi. Başkan Kılınç, Rektör İbicioğlu’na daha önce krizlere nedenolan Isparta Sportif atkısı hediye etti.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu kulübe tam destek sözüverdi.  Isparta’nın adını duyurmak içingayret gösteren ve Isparta’yı marka haline getirmek için çaba sarf eden hertürlü adıma sonuna kadar destek olacaklarını belirten İbicioğlu şunlarıkaydetti, “Spor barışın ve dostluğun dilidir. Şehirlerimiz açısından da buböyledir. İnanıyorum ki; kulüplerimiz sayesinde Isparta’nın sesi daha gür halegelecektir. Biz Üniversite olarak kulüplerimizin, ulaşımdan sahaya pek çokihtiyacını giderme hususunda yardımcı olacağız. Daima onların yanındayız”mesajını verdi. Rektör İbicioğlu kapılarının tüm spor kulüplerine açık olduğunuda sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Mehmet İpekçi de Rektör İbicioğlu’nundesteğini büyük bir memnuniyetle karşılayarak; “Rektörümüze gerçekten teşekkürediyorum, Onun Üniversiteye ve Isparta’ya olan katkılarını şimdi kulübümüzdegöreceğiz. Bu gerçekten çok anlamlı bir adım. Kendisi söz vermediği halde bizedestek oldu. Ümit ederim ki; tüm devlet ricalindeki büyüklerimizden aynı desteğialırız.” dedi.

Isparta İdman Yurdu’nun ardından bir önemli ziyarette“Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü” tarafından gerçekleştirildi. Voleyboldalında 2. Lig’de başarı gösteren kulübün Başkanı Mehmet Emin Kılıç daRektörümüzün ilgisinden son derece memnuniyet duyduklarını ifade etti.Üniversitenin desteğinin çok önemli olduğunu aktara Başkan Kılıç takımınisminin başına “SDÜ”nün de eklenebileceğinin gündemde olduğunu belirtti.

DİĞER HABERLER