SAVSPOR EĞİRDİRSPOR OLUYOR

SAVSPOR EĞİRDİRSPOR OLUYOR

26 Temmuz 2014 Cumartesi 18:39

Spora tutkusu ile tanınan Eğirdir Belediye Başkanı ÖmerŞengöl, Savspor'u Eğirdir'e almayı başardı. Yıllardır Belediye Başkanlığıgörevinde futbola büyük ilgi duyan Başkan Şengöl, Isparta Belediye BaşkanıYusuf Ziya Günaydın'a örnek olsun.  

 

Eğirdir'de 4'ncü dönem tekrar başkanlığa seçilen ve Eğirdir'detekrar bir futbol takımı oluşturulması için yoğun çaba sarf eden Başkan Şengöl,Savspor'un isim hakkını aldı. Ligten düşen ve zor günler geçiren Ispartasporile ilgilenmeyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a örnek olacak birdavranış sergiledi.

 

Mavi-beyazlılar, lige katılım için gerekli desteğibulamayınca takım, tüm haklarını Eğirdirspor’a devretti. Yeni sezondaDSİspor’la birlikte Eğirdirspor Isparta’yı temsil edecek.

Isparta’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 2 ekip temsiledecek. Önceki gün akşam itibariyle dün sürpriz gelişmeler yaşandı. Savspor,lige katılım için gerekli desteği bulamayınca takım, tüm haklarınıEğirdirspor’a teslim etti. Yeni sezonda DSİ Spor’la birlikte EğirdirsporIsparta’yı temsil edecek. Eğirdirli yöneticiler, Futbol Federasyonu’na 25 binTL’lik teminat mektubunu yatırdı. Savspor’un yerine yeni sezonda EğirdirsporIsparta’yı temsil edecek.

Eğirdirli yöneticiler, dün apar topar Isparta’ya gelerek teminatişini çözdüler ve lige katılım için gerekli başvuruları yaptılar. Yapılacakkongrede isim değişikli ve renkler değiştirileceği belirtildi. Konuyla ilgiliaçıklamalarda bulunan Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube BaşkanıErhan Oturak, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de Isparta’yı 2 ekibin temsiledeceğini söyledi. DSİ Spor’dan sonra Savspor’un yerine Eğirdirspor’un liglerekatılacağını bildiren Oturak, “Her iki takıma da başarılar diliyorum. Yollarıaçık olsun” dedi.

DİĞER HABERLER