TARAFTARDAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A SEVGİ SELİ

TARAFTARDAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A SEVGİ SELİ

16 Aralık 2018 Pazar 16:22

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bugün Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma için stadyuma geldi. Maça ekibiyle birlikte gelen Başkan Günaydın'a taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Isparta Davrazspor ilk sezonun son maçını Didim Belediyespor ile oynadı. Karşılaşmadan 6-0'lık galibiyetle ayrılan Isparta Davrazspor maçını Başkan Günaydın, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri birlikte izledi. Maç sırasında Başkan Günaydın için sık sık tezahüratlar yapıldı. Günaydın taraftarın tezahüratlarına karşılık vererek selamladı. 

Başkan Günaydın yaptığı açıklamada ise; Isparta Davrazspor'umuzun bugün Didimspor ile yaptığı karşılaşmayı; MHP Merkez İlçe Başkanımız Gürsan Taştekin, belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ile birlikte izledik. 6-0 gibi önemli bir galibiyete imza atan Isparta Davrazspor'umuzun değerli futbolcularını, Kulüp Başkanı Ali Bolat'ı ve değerli yöneticilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza desteğimiz her daim devam edecek.

 

 

 

DİĞER HABERLER