TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİDEN ISPARTAYA ÇAĞRI

TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİDEN ISPARTAYA ÇAĞRI

22 Ağustos 2019 Perşembe 22:16

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, öze dönüş hamlesiyle pembe-yeşilli takımın eski günlerine dönmek için bir kıvılcımın çakıldığını söyledi. Kenti tek yürek olmaya davet eden Söyleyici, ““Öze dönüş hamlesi başladık.

Sayın Atakan Yazgan Başkanlığında bir yönetim oluşturuldu. Biz başkanımla 2. Ligde zirveleri gördük. Ispartaspor ismi üzerinden öze dönüş hamlesiyle başkanımın gelmesi, bizim gelmemiz ve tesislerimize geri dönmemiz camiayı umutlandırdı.

Tüm tedbirlerimizi alarak Atakan Başkanımız, yönetimimiz ve büyük taraftarımızın öncülüğünde bu başarıyı yakalayacağız.

Özellikte Isparta’mızda muhteşem bir taraftar kitlesi var. Ben şahsen bir futbol adamı olarak Isparta’nın 10-15 bin taraftar kitlesi var. Isparta’mızın ve Türk futbolunun güzelleşmesi adına mutlaka üst liglerde olması gerekiyor. En büyük silahlarımızdan bir tanesi taraftarımız olacak.Taraftarımız gönülleri rahat olsun. Bir kere ben şunu söyleyeyim: Tabii bizi de yakınen gerek başkanımız Atakan Yazgan Bey, gerek beni gerek yöneticilerimiz, işte Galip Başkan, Onur Başkan ve idarecilerimiz hepsi pırıl pırıl.

Koşturuyorlar şunu söyleyeyim: Bir kere bizim olduğumuz yerde öncelikle disiplin, ciddiyet ve ahenk uyum olur. Formasına, şehrine, taraftarına ve basınına saygı mutlaka olacaktır. Önce efendi, düzgün bir takım olacağız. Sonra başarılar kendiliğinden gelicektir. Görüceksiniz yani hep beraber bu yarışta elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Kolay değil bunu yılların tecrübesi var, ben onu derim. Şampiyonluk bakkal dükkanında satılmıyor. Şampiyonluk emek ister. Taraftarıyla, basınıyla, şehrin milletvekiliyle, valisiyle belediyesiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle bir bütünlüğün. Şuan bu elektiriği görüyorum. Ben Isparta’mızda inşallah sezon sonuna kadar oyunumuzla, neticemizle taçlandırıp ışehrimizi hak ettiği profesyonel lige mutlaka taşımak istiyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER